Borgmiddelen

Borgmiddelen

TM11

Laagvast borgmiddel met een perfecte hechting (één component lijm). Meer lezen?

TM44

Middenvast borgmiddel (één component lijm) voor het duurzaam lijmen en afdichten van schroefdraadverbindingen. Meer lezen?

TM66

Hoogvast borgmiddel (één component lijm) voor het hoogwaardig lijmen en afdichten van schroefdraadverbindingen. Meer lezen?

TM11

Laagvast borgmiddel met een perfecte hechting (één component lijm). Voor het lijmen, dichten en zetten van schroefdraadverbindingen. Geschikt voor alle schroefdraadsoorten, voegen, lagers en buisverbindingen. Het materiaal reageert pas als de delen op elkaar zijn aangesloten. Het te borgen oppervlak vooraf reinigen met Dr. Turbo Reiniger zorgt voor een maximaal resultaat.  Eenvoudig te demonteren met de hand of normaal gereedschap. Goed hechtend en temperatuurbestendig van – 50 °C tot + 150 °C.

TM44

Middenvast borgmiddel (één component lijm) voor het duurzaam lijmen en afdichten van schroefdraadverbindingen. Geschikt voor alle schroefdraadsoorten, voegen, lagers en buisverbindingen, waarbij een grote sterkte vereist is. Het materiaal reageert, zodra de delen op elkaar zijn aangesloten. Het te borgen oppervlak vooraf reinigen met Dr. Turbo Reiniger.  Eenvoudig te demonteren met normaal gereedschap. Goed hechtend en temperatuurbestendig van – 50 °C tot + 150 °C. Evenals Dr. Turbo TM11 is het product geschikt voor alle metalen en oppervlakte behandelde materialen.

TM66

Hoogvast borgmiddel (één component lijm) voor het hoogwaardig lijmen en afdichten van schroefdraadverbindingen. Maak de te lijmen delen goed schoon met Dr. Turbo Reiniger. Breng voldoende borgmiddel aan en plaats de delen tegen elkaar. Het materiaal reageert, zodra deze luchtdicht op elkaar zijn aangesloten. Alleen te demonteren door verhitting. Goed hechtend en temperatuurbestendig van – 50 °C tot + 150 °C. Evenals TM11 & TM44 is TM66 geschikt voor alle metalen en oppervlakte behandelde materialen.

Dr. Turbo is onderdeel van Alpha colors.

DR. TURBO

Maalderij 46

2741 LL, Waddinxveen

 / (+31) 0614545344

 / info@drturbo.nl

KLANTENSERVICE

Retourinformatie

Garantie