ONTDEK DR. TURBO

Het productenassortiment van Dr. Turbo voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Daarnaast hebben de producten unieke eigenschappen, waardoor ze niet mogen ontbreken in uw gereedschapskoffer, keukenlade of dashboard. In tegenstelling tot traditionele secondelijmen, blijven onze lijmproducten te allen tijde vloeibaar. Dankzij de speciale dop, gaan de spuitmondjes niet dichtzitten. Bovendien zijn de turbolijmen transparant en laten ze geen witte sporen achter. Het grootse en belangrijkste verschil met traditionele secondelijm is de ongekende KLEEFKRACHT!

Dr. Turbo staat al decennia voor industriële topproducten, die doen wat ze beloven. Ervaar het zelf, dan begrijpt u precies wat we bedoelen.

LIJMEN 4.0

De Lijmproducten van Dr. Turbo zijn snel hardende Cyaanacrylaatlijmen met alfa-cyaanacrylzuurester als grondstof. Ze verzorgen een sterke verbinding en kunnen voor verschillende materialen worden gebruikt. Hierbij kunt u denken aan: lijm voor porselein, lijm voor keramiek, lijm voor hout, lijm voor kunststof, lijm voor rubber, lijm voor leer, lijm voor pvc en lijm voor steen. Ook geschikt voor de hechting van deze materialen onderling, dus glas op glas en hout of metaal op rubber. Niet geschikt voor teflon, stof, papier, polyethyleen en polypropyleen. De producten van Dr. Turbo zijn zowel te gebruiken in het huishouden, door de doe-het-zelver en in de industrie.

BIO-ONTVETTERS EN REINIGERS

Naast lijmproducten en borgmiddelen, heeft Dr. Turbo ook een aantal krachtige Bio-ontvetters en reinigers in het assortiment. Super Bio 2000 is een milieuvriendelijk reinigingsproduct met de efficiëntie van de beste ontvetters en allesreinigers. Het heeft een diepere reiniging dan traditionele producten. Verwijdert o.a. olie, vet, nicotine, statisch vuil, proteïne, koolhydraten en groenaanslag. Alle producten zijn geschikt voor professioneel gebruik, maar kunnen ook huishoudelijk of hobbymatig worden ingezet.

“Ik kan nu even niet door. Heb net de bout vastgelijmd met Dr. Turbo. Doe mij eerst maar ff een bakkie, dan ga ik straks weer verder”

Dr. Turbo is onderdeel van Alpha colors.

DR. TURBO

Maalderij 46

2741 LL, Waddinxveen

 / (+31) 0614545344

 / info@drturbo.nl

KLANTENSERVICE

Retourinformatie

Garantie