Afdichter

Afdichter

SH27 Afdichter

Krachtige en betrouwbare schroefdraad afdichter en borgmiddel. Voor het verlijmen van cilindrische delen waar torsiebelasting en schuifbelasting van toepassing zijn. Meer lezen?

SM40 Mechanica

Betrouwbare schroefdraad afdichter en borgmiddel. Voor het duurzaam borgen van hydraulische en pneumatische fijn metalen draadverbindingen. Meer lezen?

SH27 Afdichter

Krachtige en betrouwbare schroefdraad afdichter en borgmiddel. Voor het verlijmen van cilindrische delen waar torsiebelasting en schuifbelasting van toepassing zijn. Door de hoge viscositeit, geschikt voor alle metalen schroefdraadsoorten en vormen waarbij een grote sterkte vereist is. Te demonteren met normaal gereedschap. SH27 is gebruiksvriendelijk en hard uit door een anaerobe reactie bij afwezigheid van zuurstof. Lijmt, dicht en zet schroefdraadverbindingen, voegen, lagers en buisverbindingen snel en solide vast. Zorgt voor een lekvrije afdichting en is daardoor een logische vervanging van traditionele methoden als PTFE-tape en oplosbare droogverbindingen. Dicht ook meteen de windingen en is vibratiebestendig. Een betrouwbare afdichter die geschikt is voor uiteenlopende materialen, zoals ijzer, staal, koper, chroom, nikkel, zink, roestvrijstaal en pvc.

SM40 Mechanica

Betrouwbare schroefdraad afdichter en borgmiddel. Voor het duurzaam borgen van hydraulische en pneumatische fijn metalen draadverbindingen. Door de lagere viscositeit geschikt voor de fijne schroefdraadsoorten en vormen, waarbij een goede afdichting vereist is. Bestendig tegen chemische alcohol, esters, olie, diesel en gassen als argon, butaan acetyleen en ethanol. Te demonteren met normaal gereedschap. Schroefdraadborgmiddel SM40 Mechanica zet bouten, moeren en tapeinden vast en dicht ze af om het loskomen door trilling te voorkomen. Het product is geschikt voor alle metalen, inclusief passieve materialen, zoals roestvrijstaal, aluminium en oppervlakte behandelde materialen. SM40 vult holle ruimten tussen de bout en de moer op tot max 0,15 mm. Het heeft een bewezen tolerantie voor lichte vervuiling door industriële oliën, zoals motorolie, corrosie werende olie en snijolie. Dr. Turbo heeft diverse borgmiddelen met een lage, gemiddelde of hoge sterkte in het assortiment

Dr. Turbo is onderdeel van Alpha colors.

DR. TURBO

Maalderij 46

2741 LL, Waddinxveen

 / (+31) 0614545344

 / info@drturbo.nl

KLANTENSERVICE

Retourinformatie

Garantie