Activator 200ml

DRT-0027

Werkt uitstekend in combinatie met onze Turbolijm, lijmgel en borgmiddelen. Een activator helpt de uitharding te versnellen en brengt een betere hechting tot stand. Naast verlijmen wordt een activator ook vaak toegepast bij schroefdraadafdichting, schroefdraadborging, bevestigen en vlakkenafdichting. Bij toepassingen op lage temperatuur of anaerobe lijm bij grotere spelingen is het raadzaam een activator te gebruiken.

21,95 incl. BTW

Gebruik Dr. Turbo Activator bij het verlijmen. Werkt uitstekend in combinatie met onze Turbolijm, lijmgel en borgmiddelen. Een activator helpt de uitharding te versnellen en brengt een betere hechting tot stand. Naast verlijmen wordt een actovator vaak ook toegepast bij schroefdraadborging, schroefdraadafdichting, bevestigen en vlakkenafdichting.

Bij toepassingen op lage temperatuur (tussen 0 en 5 graden Celcius) of anaerobe lijm bij grotere spelingen, is het raadzaam een activator te gebruiken. Deze wordt in sommige gevallen zelfs voorgeschreven. Bij verlijming met gemodificeerde acrylaten, hebt u een activator nodig om het uithardingsproces te starten. Op het ene onderdeel brengt u de activator aan en op het andere onderdeel het gemodificeerde acrylaat. Het uithardingsproces begint zodra de twee onderdelen contact met elkaar maken.

Product tags

Specificaties

Artikelnummer
DRT-0027

Dr. Turbo is onderdeel van Alpha colors.

DR. TURBO

Maalderij 46

2741 LL, Waddinxveen

 / (+31) 0614545344

 / info@drturbo.nl

KLANTENSERVICE

Retourinformatie

Garantie