Secondelijm 20g

DRT-0024

De snelhardende lijm zorgt voor een zeer sterke verbinding van verschillende materialen, zoals bijvoorbeeld porselein, keramiek, hout, kunststof, rubber, leer, steen en pvc. Onze producten zijn voorzien van een unieke hersluitbare dop die niet vastlijmt: hierdoor droogt de lijm niet uit. De seconde lijm is - in tegenstelling tot turbolijm - niet corrigeerbaar, het hect in 1 à 2 seconden muurvast. Gebruiksvriendelijk en gebruiksklaar. Dr. Turbo Secondelijm is hittebestendig, koudebestendig, waterbestendig, transparant en slaat niet wit uit.

Secondelijm 20g

16,05 incl. BTW

De te lijmen vlakken moeten vrij zijn van roest, stof en vet. Door het te lijmen oppervlak vooraf te reinigen met aceton of Dr. Turbo Reiniger/Oplosser zorgt voor een maximaal resultaat.

Secondelijm eenzijdig dun aanbrengen, beide delen samenvoegen, verschuiven is vrijwel niet mogelijk (± 1 à 2 seconden). Bij sterk zuigkrachtige materialen is het aan te bevelen, iets meer lijm op te brengen. Het gebruik van Dr. Turbo Primer plus is aan te bevelen. Pas na aandrukken van het materiaal wordt een optimale lijmverbinding tot stand gebracht. U kunt het beste eerst wat experimenteren met verschillende materialen of verbindingen van verschillende materialen.

Product tags

Specificaties

Artikelnummer
DRT-0024

Dr. Turbo is onderdeel van Alpha colors.

DR. TURBO

Maalderij 46

2741 LL, Waddinxveen

 / (+31) 0614545344

 / info@drturbo.nl

KLANTENSERVICE

Retourinformatie

Garantie